学士学位英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > 学士学位英语 > 模拟试题 > 2018年下半年学位英语考前冲刺模拟预测试题(1)
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2018年下半年学位英语考前冲刺模拟预测试题(1)
来源:学易网校 2018/10/3 17:35:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

  一、完成对话
  1.June: Do you think it's going to rain over the weekend?
  Judy: ______.
  A. I don't believe
  B. I don't believe it
  C. I believe not so
  D. I believe not
  答案:D
  【精析】表达“我相信不会……”时,not不能提前,如"I am afraid not",因而排除选项A、B,选项C中的"so"多余,因此只能选D。
  2.Rob: How could you say that?
  Bert: ______, I didn't mean to hurt you.
  A. That's all right
  B. I won't regret
  C. I'm really sorry
  D. Excuse me
  答案:C
  3.Jimmy: ______ May I speak to John?
  Tony: John! You are wanted on the telephone.
  A. I am Mary.
  B. My name is Mary.
  C. Do you know Mary?
  D. This is Mary speaking.
  答案:D
  4.Helen: ______Sir, I didn't quite hear you.
  David: I said that nobody but one had got a full mark in the tests.
  A. May I ask you a question?
  B. I am sorry,
  C. I beg your Pardon,
  D. I must say "no" to you,
  答案:C
  5.Carol: ______?
  Jane: I'd like two dozen eggs.
  A.What are you doing你在干什么
  B. What would you like to do
  C. What can I do for you
  D. What would you like to eat
  答案:C
  6.Viola: Excuse me, ______?
  Rite: I am sorry, I don't know. I’m new around here.
  A. will you please tell me time
  B. is there a train time-table
  C. can you tell me the best way to the nearest hospital
  D. can you show me the map of this city
  答案:C
  7.Rose: Hello, may I speak to Mr. Green?
  Steven: ______, I will see if he is in.
  A. Don't put down your phone
  B. Hold the line a minute
  C. Please phone him in five minutes again
  D. This is John speaking
  答案:B
  8.Wendy: ______?
  Wayne: For about two weeks.
  A. How long are you going to stay here
  B. How soon will you leave this place
  C. How often do you come here
  D. How many times have you come here
  答案:A
  9.Owen: May I use your phone?
  Ruth: ______
  A. It doesn't matter.
  B. Go ahead.
  C. No, I don't mind.
  D. No, you needn't.
  答案:B
  10.Harry: Do you mind my smoking here?
  Lynn: ______
  A. Yes, please do.
  B. No, please don't.
  C. No, I dislike the smell of cigarette.
  D. Yes, please don't.
  答案:D

我猜这些文章对您也有帮助
学士学位英语网络课程
分享到:

学士学位英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐