PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 全国英语等级考试-2020年公共英语三级模拟试题阅读C
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
全国英语等级考试-2020年公共英语三级模拟试题阅读C
来源:学易网校 2020/4/8 14:18:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试公共英语PETS模拟试题模拟练习题

  网校为帮助考生顺利通过考试,特别整理了公共英语考试三级模拟试题供考生参考,更多备考资料可关注网校公共英语频道或点击网站右下角在线客服咨询!祝各位考生顺利通过考试!所有备考资料内容均来源于网络,仅供考生参考学习!

  阅读:
  In this article, the author introduces the problem of teenagers' smoking, and takes British teenagers as an example to show that teenagers' smoking is becoming more and more serious. The author also describes the harm of smoking in detail and calls on everyone to quit smoking.
  text
  Peter is a sixth-grader at Woodland Primary School.He is only 12 years old but has been smoking for three years.John,15,is a Junior 2 student at Woodland Secondary School.He began smoking four years ago.“Smoking is part of my life,”John said.Peter and John are not those boys’real names.But their problem,smoking,is a very real problem.In many countries,smoking is becoming a bigger problem for young people.Most smokers start in their teens or earlier.
  A study of 8,000 London students shows that smoking is a problem for many British kids.More than 21%of middle school students and 6%of primary school pupils said they smoked.“If young people start smoking early,it will be very hard for them to give up later on,”said a professor.
  Every year,about four million people die because of smoking.And if people keep smoking,that number will go up to about ten million a year by 2030,the World Health Organization(WHO)says.So we have to learn and tell others about the dangers of smoking.
  1.The sentence“Smoking is part of my life”probably means“__________”
  A.I don’t smoke very often.
  B.Smoking is very important to me.
  C.I don’t smoke at all.
  D.I’m going to give up smoking.
  参考答案:B
  参考解析:题干:“吸烟是我生活的一部分”这句话可能意味着“吸烟”。联系上文约翰从三年前就开始吸烟的事实,可知选B,吸烟对我很重要。
  2.What will probably happen if a person starts smoking early?
  A.He will surely die early.
  B.He cannot stop smoking.
  C.It will be difficult for him to give up smoking.
  D.He will become lazy soon.
  参考答案:C
  参考解析:题干:如果一个人很早就开始吸烟,会发生什么?根据If young people start smoking early,it will be very hard for them to give up later on,可知选C。
  3.The study in the passage shows that __________.
  A.smoking is a serious problem among British students
  B.there are more and more smokers in England
  C.some student smokers are having fun smoking
  D.most of smokers are young students
  参考答案:A
  参考解析:题干:文章中的研究表明。根据A study of 8,000 London students shows that smoking is a problem for many British kids可知选A。
  4.The main idea of this passage is that__________.
  A.smoking is becoming a bigger problem for young people
  B.more and more people die because of smoking every year
  C.WHO asks young people to give up smoking
  D.we needn’t worry about the student smokers
  参考答案:A
  参考解析:题干:本文的主要思想是。根据In many countries,smoking is becoming a bigger problem for young people.可知选A。
  5.As middle school students,what should we do from now on?
  A.We should start smoking after middle school.
  B.We should ask others to smoke outside.
  C.We should laugh at smokers.
  D.We should say no to smoking.
  参考答案:D
  参考解析:题干:作为中学生,从现在开始我们该怎么办?通过短文对吸烟的危害性的介绍,我们可以知道我们应该对吸烟说不。

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐