PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 公共英语三级-2020年全国英语等级考试模拟题阅读A
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
公共英语三级-2020年全国英语等级考试模拟题阅读A
来源:学易网校 2020/3/30 12:39:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试公共英语PETS模拟试题模拟练习题

  网校为帮助考生顺利通过考试,特别整理了公共英语考试三级模拟试题供考生参考,更多备考资料可关注网校公共英语频道或点击网站右下角在线客服咨询!祝各位考生顺利通过考试!所有备考资料内容均来源于网络,仅供考生参考学习!

  阅读:
  In the past 30 years,a large number of young Americans have been interested in football,and now it is the fastest-growing sport in the United States.
  The study also found that soccer is beginning to replace more traditional games like American football as the most popular sport among students.And so,when the world cup begins next week,more than one million Americans are expected to go and see the teams play.Organizers say this year's world cup will be the biggest ever.All the seats at most of the 52 games have already been sold.
  Soccer has been played in the United States for a little more than one hundred years.But how did the sport come to this country?And how long has it existed in other parts of the world?No one knows exactly where the idea for soccer came from,or when people began playing the game.Some scientists say there is evidence that ball games using the feet were played thousands of years ago.There is evidence that ancient Greeks and Romans and native American Indians all played games sim-ilar to soccer.
  Most experts agree that Britain is the birthplace of modem soccer.They also agree that the British spread the game around the world.Unlike the game today,which uses balls of man-made material or leather,early soccer balls were often made of animal stomachs.The rules of early soccer games also differed from those we have today.
  1、Which of the following statements is NOT true according to the text?
  A.Americans were preparing for the world cup when the author wrote this article.
  B.More younger Americans became interested in soccer in the last 30 years.
  C.Soccer is the fastest developing sport in the world.
  D.The article was written before the world cup held in the United States.
  参考答案:C
  参考解析:是根据文中第一段,足球在美国是发展最快的运动,但没有说在世界范围内是发展最快的运动。故选C。
  2、Which was the most popular sport as a traditional game among students?
  A.Basketball.
  B.American football.
  C.Soccer.
  D.Tennis.
  参考答案:B
  参考解析:根据第二段第一句,“…soccer is beginning to replace more traditional games like American football as the most popular sport among students.”可知“American football”是在青少年中最为流行的传统运动。故选B。
  3、For how long has soccer been played in the United States?
  A.About a hundred years.
  B.About fifty years.
  C.Only recently.
  D.About thirty years.
  参考答案:A
  参考解析:根据第三段第一句话。
  4、Who invented the modem soccer game?
  A.American Indians.
  B.British.
  C.Geeks
  D.Romans.
  参考答案:B
  参考解析:根据最后一段第一句,英国是现代足球的发明者。
  5、What is the author going to state in the next paragraph?
  A.There have been attempts to start a professional soccer organization in the U.S..
  B.In the 12th century soccer games in Britain often involved whole towns.
  C.Professional soccer grew quickly in Europe.
  D.Experts believed that the United States would win.
  参考答案:B
  参考解析:根据文中最后一段讲述了英国足球是现代足球的发明国,接下来就应该介绍一下足球在英国的发展才符合逻辑。故选B。

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐