PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2019年全国英语等级考试三级精选模拟试题十阅读C
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2019年全国英语等级考试三级精选模拟试题十阅读C
来源:学易网校 2019/2/2 16:48:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试语法辅导公共英语语法辅导PETS语法辅导

  The first rule stepping up your luck is to look for variety.More variety willresult in a richer life with more opportunities.The more varied life is,the more likely that unexpected combinations of events will occur,giving us the chance to improve our situation.Being able to change is the best way tosurvive in changing,unpredictable times.
  When we are searching for something,like a pair of lost eyeglasses,it isn't a good idea to always follow the same pattern of search.Searching for happiness islike that as well.Be flexible.Learn from your mistakes.Try lots of different possibilities.
  Variety is necessary for happiness.No matter how rich our lives may seem,if they consist only of expected events and repetition,boredom steps in.We find pleasure in the unexpected and the surprising.Saying yes to uncertainty adds pleasure to life and contributes to our luck.Sometimes it seems easier,however,to use our strength to build walls to try to protect ourselves from uncertainty.We buy life insurance,household insurance,car insurance.We workhard and put money aside.But all this planning can't guarantee safety.We need to find the courage to welcome uncertainty.
  Each of us should find one action that will increase variety:subscribe to a new magazine,take a different route to work,sign up for a night-school course.Then focus on its positive results.This positive reinforcement,together with the pleasure of sensing the power in doing what we want to,should give us the courage for the next act.
  Accepting ourselves exactly as we are at this present moment provides the courage to move forward.Believing that all our choices in the past were the best we could have made at the time frees us from regret and reinforces our belief that we are asgood as we can be at this moment.The best preparation for the future isself-acceptance in the present.Self-acceptance and trust in people are the foundations of confidence and courage.
  Self-acceptance,courage and action don't guarantee good luck,but they do guarantee a richer and fuller life.
  1、According to the text,to make life colorful we must _____.
  A.accept and try the unexpected
  B.tolerate boredom and repetition
  C.follow the same searching pattern
  D.make ourselves financially secure
  参考答案:A
  参考解析:根据第三段第三句"We find pleasure in the unexpected and the surprising."可知“我们在意料之外的事情和惊喜中获得快乐”。故选A.
  2、From the text we learn that _____.
  A.variety guarantees happiness
  B.varied life relies on good luck
  C.opportunities go before variety
  D.adaptability is the key to survival
  参考答案:A
  参考解析:根据第三段第一、三句"Variety is necessary for happiness."可知,多样性对于快乐是必要的。我们在意料之外的事情和惊喜中获得快乐。故选A.
  3、To gather courage to move forward,the writer thinks that we should _____.
  A.regret our past choices
  B.forget our past mistakes
  C.reinforce our past actions
  D.believe in our past decisions
  参考答案:D
  参考解析:题目问的是:为了聚集勇气向前,作者认为我们应该……。根据倒数第二段第二句"Believingthat all our choices in the past were the best we could have made at the timefrees us from regret and reinforces our belief that we are as good as we can beat this moment."可知“相信我们过去的选择都是我们当时能做的最好的选择,这样我们就不会后悔,并且会坚定我们的信念,那就是此刻我们尽了最大努力将一切做好”。故选D.
  4、The best title of the text would be _____.
  A.Stepping Up Your Luck
  B.Life Is Full of Uncertainties
  C.Variety Leads to Opportunities
  D.Learning from Your Mistakes
  参考答案:B
  参考解析:综观全文可看出,文章论述说生活中到处充满未知,我们应该鼓起勇气,接受自己,勇敢面对未知。故选B.
  5、According to the text,pleasure can be brought into life by _____.
  A.finding what we are searching for
  B.improving our situation with a bit luck
  C.strengthening ourselves to face uncertainty
  D.having insurance policies to protect our life
  参考答案:C
  参考解析:题目问的是:如何能给生活带来快乐。根据第三段第三句"Saying yes to uncertainty adds pleasure to life and contributes toour luck"以及第三段最后一句"We need to find the courage to welcome uncertainty."可知未知的意外惊喜可以给我们带来快乐。故选C.
  参考译文:
  增加好运的第一个原则就是要寻求多样化。越是多样化,你的生活就越丰富,机遇越多。生活越是多样,意想不到的事情就越有可能发生联系,从而给我们带来改善自己情况的机会。能够随机应变是在不断变化且无法预测的时代中存活下来的最好方式。
  当我们找东西,例如找一副遗失的眼镜时,总是遵循同样的搜寻方式并不是一个好办法。寻找快乐亦是如此。灵活点。从错误中学习。尝试多种不同的可能性。
  多样性对于快乐是必要的。无论我们的生活看起来多么富裕,如果它们只是由预期的事情以及重复构成,无聊就会乘虚而入。我们在意料之外的事情和惊喜中获得快乐。对不确定表示接受会给生活增添快乐,还有助于积累好运。然而,有时候用力气筑起高墙,尽力保护自己免受未知的伤害似乎更简单。我们购买人寿保险、家庭保险、汽车保险。我们努力工作,储存金钱。但是所有的这些计划都不能保证安全。我们需要找到勇气去欢迎未知。
  我们每个人都应找到一个会增加多样性的行动:订阅一份新的杂志、去上班时走一条完全不同的路线、报名参加一门夜校课程。然后集中于它的积极结果。这种积极性的强化以及感受到做自己喜欢的事情带来的快乐会为我们进行下一次行动带来勇气。
  接受此时真实的自己会给我们带来前行的勇气。相信我们过去的所有选择都是我们当时能做的最好的选择,这样我们就不会后悔,并且会坚定我们的信念,那就是此刻我们尽了最大努力将一切做好。对未来最好的准备就是接纳此刻的自我。接纳自我和信任他人是有信心和勇气的基础。
  接纳自我、勇气和行动并不能保证好运,但它们确实是更富裕、更圆满人生的保证。

   注:以上供考生参考,更多关于PETS公共英语考试信息请登录学易网校公共英语频道查看或点击网校右下角客服在线咨询!

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐