PETS公共英语
考试时间报名时间报名条件准考证打印成绩查询考试通知
您的位置:学易首页 > PETS公共英语 > 模拟试题 > 2018年公共英语三级考试模拟试题[阅读理解C]
快揵导航:报考指南报名入口合格标准证书领取
2018年公共英语三级考试模拟试题[阅读理解C]
来源:学易网校 2018/5/14 18:20:00 【字体:放大正常缩小】【打印页面

全国英语等级考试模拟试题公共英语模拟试题PETS模拟试题

  Part C
  Too many people fear failure. Some of us let it keep us from trying new things, telling ourselves we' d be no good at it. Some limit our goals to only what we feel absolutely sure we can accomplish. Others among us try something once and when it doesn't work out, we decide that course is not for us.That' s unfortunate because, according to many top scientists, failure is nothing to fear. Not only is it inevitable, they say, it is even an indispensable ally. "In the research lab," says John Polanyi, the Nobel prize-winning chemist," failure is a good thing. If everything you try is very successful, it means you' re playing it safe; you' re not out on the edge. Failure means that you' re learning. To ask a scientist whether he has experienced failure is like asking an artist whether he has ever made a sketch. The answer is, ' a million times. ' That is the price of success. "
  Failure is not the opposite of success. It' s more like an ingredient. In Hollywood, thousands of ideas for new TV shows are pitched each year, but only a select few get to the screen, let alone survive their first season. In real life, misses outnumber hits whenever people try something new.Nina Spencer, a motivational speaker and author of Getting Passion out of Your Profession, likes to remind audiences that whenever we try a new skill, we go through four stages. "There' s the point when you don' t know about the skill, and because you don' t know about it, you' re no good at it. Eventually, you come to know about the skill, but you' re incompetent to perform it.
  Then, as long as you think carefully and go slowly, you can do it. Eventually, it becomes so practiced, it' s easy. " The secret is not to give up at stage two.
  In short, the seeds of success almost always flourish best in the well-turned soil of failure. As Charles Kettering, inventor of the modem electric ignition system for cars and the holder of nearly 200 patents, once said, "failures, repeated failures, are finger-posts on the road to achievements-- one fails forward towards success. "
  1.The writer of the text wants to tell people not to
  A.be frightened by failure
  B.repeat the same failure
  C.underestimate failure
  D.be misled by failure
  参考答案:A
  参考解析:概述题。题干意为“本文作者想告诉人们不要 。”从文章内容来看,作者不断通过各种例子和名人的告诫提醒读者,失败并不可怕,失败在成功的道理上是不可避免的,我们不能惧怕失败,逃避失败。故选A。
  2.According to John Polany, a seemingly all-time successful person may in fact
  A.be very adventurous
  B.be very competitive
  C.be very sensitive
  D.be very cautious
  参考答案:D
  参考解析:推理题。题干意为“根据John Polanyi可知,一个看起来一直成功的人实际上可能 。”根据文章第二段“If everything you try is very successful,it means that you are playing it safe”来看,John Polanyi认为在实验室里如果从没有失败过,说明我们打的是安全牌,没有去冒险。因此一个看起来似乎很成功的人,其实是一个不敢于冒险的人,也就是一个太谨慎小心的人,故选D。
  3.When it comes to trying new things, people should know it is natural that
  A.success results from trial and error
  B.they might miss something important
  C.success requires safety guarantees
  D.they will hit more than they miss
  参考答案:A
  参考解析:推理题。题干意为“当开始尝试新事物的时候,人们应该意识到 是自然的。”从文章内容来看,失败是不可避免的经历,同时也是成功的盟友,在尝试新事物的时候要反复试验,坚持不懈,故选A。
  4.The Hollywood example is used to show that to succeed you should
  A.avoid mistakes
  B.live with failures
  C.avoid competition
  D.live with new ideas
  参考答案:B
  参考解析:推理题。题干意为“好莱坞的例子说明要成功,你应该 。”此处以好莱坞为例,每年在好莱坞都会有几千个节目创意,但是只有一小部分能够被搬上荧屏。这说明大部分的创意都会失败,因此想取得成功,失败是必不可少的,故选B。
  5.According to Nina Spencer, the key to acquiring a new skill lies in
  A.practice
  B.persistence
  C.competence
  D.performance
  参考答案:B
  参考解析:细节题。题干意为“根据Nina Spencer所说可知:获得新技能的关键在于 。”按照Nina的观点,尝试新事物的时候要分四个阶段,“the secret is not to give up at stage two.”最重要的秘诀就是在第二阶段的时候不能放弃,故选B。

   注:以上供考生参考,更多关于PETS公共英语考试信息请登录学易网校公共英语频道查看或点击网校右下角客服在线咨询!

我猜这些文章对您也有帮助
PETS公共英语网络课程
分享到:

PETS公共英语考试导航
用户名:
密 码:
保留登录信息
考试指南
高清教程
相关推荐